Nyheter

13 oktober -12

Malte var på utställning i Sundsvall och blev 2:a i Öppenklassen med excellent och ck.
Mattes "lillpojken " ♥

                          

25 mars-12

Tre valpar födda 19 mars, två tikar och en hane. J-kullen har fått en egen sida, där man kan följa valparnas utveckling vecka för vecka.

 

26 februari -12

Nu är det äntligen dags för en ny valpkull. Fodertiken Meja är parad med Doremis Dumle och är dräktig. Valpar i mars!

 

10 augusti-10

 Dåliga nyheter. I Istället för en kull valpar nästa vecka fick Bea livmoderinflammation, så igår opererades hennes livmoder bort. Nu har jag tre tikar som är kastrerade och en 8,5 åring med livmodern kvar. Det kan vara trevligt att bara vara hundägare också ett tag.

 

16 juli-10

Har idag gjort ultraljud på Bea, och där fanns inga valpar. Vi får se vad vi hittar på vid hennes nästa löp i December

 

14 juli-10

Vi gratulerar C-kullen som fyllde 10 år den 10:e och så grattar vi också D-kullen som fyller 10 år den 25:e. Ni som har en C eller D hund, skicka gärna ett litet mail så får jag lite "feedback" på hur dom har det nu. Likaså ni som haft en C eller D hund som nyss gått bort, skriv och berätta.

8 juli-10

Nyheter från World Dog Show Herning Dannmark 27 juni. I unghundsklass startade 34 hanar och av dessa fick 6 st excellent. Thai-Koons' Haddock var en av dessa sex. Fyra gick vidare till bästa hanhundsklass. Han var inte en av de fyra. Men det är en mycket hedrande placering i en så stor konkurrens.

 

20 juni-10

Nu är Bea parad med Doremis Canon. Vid Världsutställningen 2008 i Stockholm blev han bästa junior.

Han har nu också fått två cert under året och väntas få det sista under säsongen. Mer information och bilder om honom finns på Doremis hemsida

Valparna väntas födas i slutet av vecka 33. Intresserad av valp? Ring mig gärna under dagtid 0660-522 42 eller mobil 070-637 00 95

 

13 juni

Efter en tids datorproblem är vi åter tillbaka. Under försommaren har "Kungen" tagit ett cert i Italien och ett i Österrike. Han har båda gångerna också blivit BIR. Grattis önskar vi familjen Manciani

Bea har börjat löpa och vi hoppas på parning med Doremis Canon Wärldsvinnande junior -08

Inga planerade utställningar föränn Byske i augusti.

 

18 april-10

Beas löp verkar vara på gång lite tidigare än förväntat. Det kanske blir parning i maj.

Eija sopade banan med konkurrenterna på utställning i helgen, BIR och 3a i gruppen. Handlern rapporteras ha gjort en strålande insats.

Ny bild på motorintresserad ungdom i Andras bilder.

Filmsnutt på valparna sista helgen före leverans: Filmtajm 3

 

28 mars-10

Köket är för litet nu, det är bara ute som gäller. Det dåliga vädret gör att de bara får vara ute 10-15 minuter om dagen. De har tråkigt och hittar på bus.

Några nya bilder och en ny film har lagts ut. Filmtajm2

 

21 mars-10

Med mycken möda har en liten film på valparna lagts ut. Filmtajm

Valparna tycker om att vara ute och det blir ca 15 minuter per dag.

Kelly vann en imponerande porslinspjäs när hon blev BIS-veteran på utställningen i Vännäs i helgen. Selma blev fyra i öppen klass.

 

14 mars-10

Nu är valparna som allra bäst. Dom gör små pölar och små bajsar. Biter gör dom väldigt löst och snällt. Vänta nån vecka så är det mycket mer av allt.

Nästa helg åker vi till Vännäs för att delta i inofficiell utställning på Vännäs ridklubb. Selma ställs i öppenklass och Kelly ska få göra debut i veteranklass.

Den mindre tiken Iärtrud har ännu ingen familj att flytta till så hon är fortfarande inte tingad.

 

21 februari-10

Några nya bilder på valparna och en sida på engelska är ny på sidan. I valplådan är det lugnt ännu. Valparna har fått ögon och går lite. Effie har mycket mjölk och de växer snabbt och väger mellan 1 300 - 1 800 gram. Tjockisar!

 

14 februari-10

I valplådan är det lugn och ro. Valparna växer så det nästan syns, mamma Effie är den idealiska mamman och pysslar om dem på ett utmärkt sätt.

Valparna har fått en egen sida med foton. Kika gärna in.

 

8 februari-10

Nu är I-kullen född. Effie fick två tikar och en hane. Hon bar fem valpar, men två klarade sig tyvärr inte. Mer information och kanske några bilder kommer till helgen.

 

24 januari-10

Selma drabbades av magomvridning i tisdags. Trots snabb behandling gick det inte att fixa det utan operation. Hon opererades på natten och man fick även ta bort mjälten. Flytande föda gäller, vilket gör henne mycket upprörd. Hon vill ha riktig mat, i synnerhet när de andra hundarna får.

Effie blir tjockare. Hon har förmodlingen fler valpar än förra gången. Effie flyttar hit i veckan inför valpningen.

 

2010 Januari

Nu kommer hemsidan ut med ny layout. Jag kan berätta att i December parades Thai-Koon's FI med Herrekvarns Aladdin. Om allt går bra föds det valpar i början utav vecka 6.

 

2009 December.

Thai-Koon's Haddock "Kungen" blev Young Champion i Österrike

I Italien föds det åtta valpar med Thai-Koon's Haddock som pappa.

 

2009 Oktober.

Thai-Koon's Haddock fick titeln Middle east European Junior Champion på Världsutställningen i Bratislava. Grattis Maddalena o Massimo.

.

Facebook

   

    melba-spelar-boll.jpg 

    

     

     
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)